Trenutno nudimo BREZPLAČNO DOSTAVO 🚛 za VSE artikle!

Postopek nakupa

1. Prejem naročila
Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v čakalno vrsto. Kupec ima v roku ene ure od naročila možnost preklica preko povezave, ki jo dobi v obvestitvenem E-mailu oziroma nam to sporoči preko elektronske pošte na info@mojekocke.si.
2. Potrditev naročila
Če kupec naročila v roku ene ure ne prekliče, se naročilo smatra potrjeno s strani naročnika. V tem primeru je pogodba med naročnikom in ponudnikom sklenjena.
Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko, ali mu piše na e-pošto.
3. Rok dobave
Rok dostave je vpisan na vsakem izdelku. V kolikor naročite izdelke z različnimi dostavnimi roki upoštevamo najdaljšega. Če nam artikel poide in dobava v označenem roku ni možna kupca v najkrajšem možnem času obvestimo.
4. Načini plačila
Plačilo naročenih artiklov je možno na 3 načine:
  • Plačilo na TRR po predračunu - po prejetem nakazilu na naš transakcijski račun pošljemo kupljene izdelke na vaš naslov
    Transakcijski račun: SI56 1010 0005 2490 381 (Intesa Sanpaolo bank)
  • Plačilo z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu na vašem domačem naslovu oziroma kamor želite dostavo. Izdelke plačate ob prevzemu kurirju GLS-ja.
  • PAYPAL (kreditna kartica) - obračuna se 1,9 % dodatka na skupno vrednost naročila na končni znesek kupnine.
5. Cene
Vse cene vsebujejo 22% DDV in veljajo v trenutku oddaje naročila ter nimajo v naprej določene veljavnosti.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu »Naročilo potrjeno«) Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Razlaga cenovnih ugodnosti:
Akcijska cena:
 Cena, katera je nižja od redne cene in je datumsko omejena. Izdelki z akcijsko ceno so označeni z ikono "Akcija"
Dostava izdelkov
Dostava izdelkov se izvaja s pomočjo dostavne službe GLS. Kupec je dolžan zahtevke iz naslova transporta nasloviti direktno na prevoznika oziroma na info@mojekocke.si. Redna dostava se načeloma vrši v dopoldanskem času, vendar so možne tudi izjeme. Kupec se zavezuje podati naslov, na katerega je možno dostaviti izdelke.

Kupec je po prejemu pošiljke dolžan preveriti ne-poškodovanost zunanje embalaže, vidne napake naročenih izdelkov in število izdelkov ter skladnost z vsebino naročila. Kupec je dolžan zaznano neskladnost nemudoma sporočiti prevozniku ter sestaviti pisni zapisnik, saj v nasprotnem primeru ni opravičen do povrnitve škode. Račun je priložen pošiljki izdelkov. kasnejše spremembe in korekcije računa niso mogoče.