Prijava
Neprijavljen | Prijava
Moja košarica
Št. artiklov: 0
Skupaj: 0,00 €
Pojdi na blagajno

» Ponudba » ZAPF PUNČKE

»
Zapf baby born interaktivni fantek
Koda: 824375
Rok dobave: 3-5 delovnih dni
Starost: 3+
Število delov:
Cena: 54,99 €
kos
Punčka BABY born®, nenadoma si tako mehka! In res je. Prvič v njeni zgodovini je lutka BABY born® na otip precej mehkejša in zato popolna za crkljanje. Njeno telo je še mehkejše in gibčnejše in zaradi funkcij, ki posnemajo realistične in za delovanje ne potrebujejo baterij, še preprostejša za igro. Roke lutke BABY born® so zdaj še bolj upogljive, zato je oblačenje in slačenje njenih pisanih oblačilc preprosto kot otroška igra.

Lutka BABY born® svoje obroke otroške hrane rada je z žličko s svojega krožnička, njena najljubša pijača pa je voda iz stekleničke. Če je žalostna, zajoka in iz oči ji pritečejo prave lutkine solze, če stisnemo njen mehki zgornji del telesa. Morda pa joka, ker mora na stranišče? Ob pritisku na gumb na novem mehkem trebuščku se lutka polula, naredila pa bo tudi »kupček«, če bomo pritisnili pravi gumb. Mali vodni dojenček uživa v čofotanju v kadi. Ko se utrudi in jo poležemo na hrbet, pa zapre rjave oči in zaspi, še najraje seveda z dudko v ustih. Komplet osnovnih potrebščin vključuje rožnate kopalke in klobuček s prikupnimi ušesci.
  • BABY born® Soft Touch,
  • z 11 realističnimi funkcijami za še več zabave pri igri,
  • raznolika igra (vlog) z lutko BABY born® spodbuja domišljijo in dokazano pripomore k razvoju socialnih veščin, kot so odgovornost, komunikacija in empatija,
  • deluje brez baterij.

BABY born® Soft Touch punčka z rjavimi očmi, s kopalkami in kapico. Vključuje 1 kahlico, 1 pleničko, 1 krožnik z žličko, 1 porcijo kaše, 1 stekleničko, 1 dudo s pritrditveno verižico, 1 rojstni list in 1 par zapestnic prijateljstva za otroka in za lutko.

SORODNI IZDELKI

ZAPF PUNČKE
»
Koda: 823781
Število delov:
Rok dobave: 3-5 delovnih dni
Cena: 29,99 €
ZAPF PUNČKE
Novo
»
Koda: 827321
Število delov:
Rok dobave: 3-5 delovnih dni
Cena: 44,99 €
ZAPF PUNČKE
»
Koda: 824474
Število delov:
Rok dobave: 3-5 delovnih dni
Cena: 4,99 €
ZAPF PUNČKE
»
Koda: 822203
Število delov:
Rok dobave: 3-5 delovnih dni
Cena: 23,99 €